‘Hunting Season’ is een erg spannend avontuur met van alles wat. Spelachtige elementen, puzzels, raadsels, opdrachten en teamwork.  Er zijn geen cijfersloten of moeilijke raadsels. De kamer is volautomatisch en ziet er op het eerste zicht compleet normaal uit. Rustig nadenken dus, en vooral goed zoeken want deze kamer is volledig logisch.

Check snel de reservatiepagina voor

beschikbare data en tijden.

 

Aantal deelnemers: 4 tot 6

Minimum leeftijd: 10 à 12 jaar

Tijdsduur: 1 uur

Kosten: €119

Niet geschikt voor rolstoelgebruikers en rugpatienten

 

RESERVEREN

Alhoewel je gehoord wilt worden probeer je geen geluid te maken wanneer je door het venster naar binnen gluurt. Een brandend haardvuur voert je aandacht naar een groep jachttrofeeën aan de muur die angstig terug staren. Je overtuigt jezelf dat dit evenwel 'gezellig' zou kunnen zijn en belt aan. Onder het gerinkel van een zware bronzen bel hoor je enkel nog je eigen naïeve gedachten. Zware voetstappen naderen aan de andere kant van de deur die opent met veel gekraak. Je huid voelt als schuurpapier en ook je laatste beetje hoop sterft uit wanneer je je gastheer aanschouwt in een laatste bliksemschicht.

 

Dit blijkt al heel snel niet de juiste keuze te zijn geweest..

 

‘Help mij,

help mij uit de nood

want de jager schiet mij dood.’

IN HET BOS DAAR STAAT EEN HUISJE...

Het stortregent. Ondanks de ruitenwissers blijft je zicht troebel door het water op de voorruit. Dit was echt niet het moment om in panne te vallen. Een bliksemschicht werpt in de verte tussen de bomen het silhouet van een oud huisje af.

ESCAPEROOMANTWERP  ALL RIGHTS RESERVED © 2018 | PARTNER: EQUI-LIBRIUM | GRAFISCH ONTWERP: THEMESAKE